Shitet ndertese kater kateshe ne Palase Dhermi

Shitet ndertese kater kateshe ne Palase Dhermi

Objekti eshte katerkatesh i ndare ne 8 dhoma hotelerie, me siperfaqe 481 m2 ndertese, dhe 560.8 m2 toke.