APARTAMENTE, ZYRA DHE NJESI TREGTARE PER SHITJE NE NJE NGA PROJEKTET ME MODERNE TE TIRANES, BOOK BUILDING.

APARTAMENTE, ZYRA DHE NJESI TREGTARE PER SHITJE NE NJE NGA PROJEKTET ME MODERNE TE TIRANES, BOOK BUILDING.

Book Building është një projekt multifunksional prej 24 000 m2, në zemër të Tiranës. Projekti ndodhet në buzë të Sheshit Skënderbej, pranë xhamisë dhe kullës së sahatit, midis Rrugës Toptani dhe Rrugës 28 Nëntori. Vendndodhja, projekti modern dhe shërbimet e ndryshme që do të ofrohen në këto ambjente i japin projektit një vlere unike dhe investimit tuaj një kthim të sigurtë.

Nëse jeni të interesuar për më shumë informacion rreth Apartamenteve, Zyrave dhe Njësive Tregtare për shitje, na kontaktoni në:

Telefon: +355692098841

Email: office@pre.al

Apartamente, Zyra dhe Njesi Tregtare per shitje ne nje nga projektet me moderne te Tiranes, Book Building. 

Book Building is a multifunctional project of 24,000 m2, in the heart of Tirana. The project is located on the edge of Skanderbeg Square, near the mosque and the clock tower, between Toptani Street and 28 Nëntori Street. The location, the modern project and the various services that will be offered in these facilities give the project a unique value and your investment a safe return.

If you are interested in more information about Apartments, Offices and Commercial Units for sale, contact us at:

Mobile: +355692098841

Email: office@pre.al